Maar goed, ondanks de zware weg naar onderstaand gerecht smaakte het gelukkig wel en heb ik het op de foto gezet, al was ik zoals je ongetwijfeld ziet niet in de mood om er een heel mooi plaatje van te maken :-))
Ik had een hele grote gele courgette van Sandra gekregen en wilde deze gelijk verwerken. Dat werd dus courgette pasta met knoflookspaghetti.
Courgette pasta met knoflookspaghetti.
Spaghetti koken zoals vermeldt op de verpakking. In een koekenpan een flinke hoeveelheid olijfolie verwarmen, en hierin met de knoflook de broodkruim knapperig bakken. Door de spaghetti vermengen (bewaar een deel om eroverheen te strooien) en bestrooien met peterselie.
Lekker met een verse tomatensalade..
- courgette
- ½ blik tomatenstukjes op tomatensap
- italiaanse kruiden
- knoflook, 1 teentje, geperst
- olijfolie
- spaghetti (ik heb dus per ongeluk linguine gebruikt)
- ½ kopje broodkruim
- 2 teentjes knoflook, geperst
- 1 el peterselie fijngesneden
- olijfolie
Spaghetti koken zoals vermeldt op de verpakking. In een koekenpan een flinke hoeveelheid olijfolie verwarmen, en hierin met de knoflook de broodkruim knapperig bakken. Door de spaghetti vermengen (bewaar een deel om eroverheen te strooien) en bestrooien met peterselie.
Lekker met een verse tomatensalade..
Oh je mannetje boft maar.....
BeantwoordenVerwijderenAltijd van dat heerlijke eten....
Fijne avond
nou ik vind het plaatje er smakelijk uit zien het is dat ik al gegeten heb mmmm,
BeantwoordenVerwijderengroetjes Irma
OOOh Neeh ik ga hier meteen weer weg, hoewel ik net nog 2 appelflappen heb gegeten.... lus ik nog wel een bord van jou heerlijkheid.
BeantwoordenVerwijderenKom morgen denk ik terug of overmorgen...
Heerlijk
liefs Marion
Ik denk dat ik dit gerecht morgen ga uitproberen!
BeantwoordenVerwijderenLijkt me heerlijk!
groetjes, Haikey
Ik kwam je even bedanken voor je meelevende woorden op mijn blog, en nu zie ik hier dit heerlijke recept.. ik blijf even hangen om het over te nemen :))
BeantwoordenVerwijderenGroeten, Corine(THUIS)
Het ziet er goed uit ondanks je tegenslag. Ik ga je recept even overschrijven, wij zijn hier dol op courgette :-)
BeantwoordenVerwijderenBedankt voor je broodkruimidee. kan ik vast met meerdere spagettisauzen combineren!
BeantwoordenVerwijderenBroodkruim genoeg als je boven een bakkerij woont...
ziet er hier weer heel lekker uit Dani!!ik ga het ook noteren...
BeantwoordenVerwijderenIngrid
Je gerecht ziet er heerlijk uit, Dani !
BeantwoordenVerwijderenIk had voor deze avond courgette gevuld met gehakt in de oven klaargemaakt.
Een paar jaar terug hadden we een superoogst, uitgedeeld aan buren, familie en vrienden.
Allerlei gerechten klaargemaakt en ingevroren,
ik moet zeggen dat de courgettes toen wel mijn oren uitkwamen !
Maar heerlijk zo uit eigen tuin.
Groetjes,
Sylvia
vond je deze nu ook zoeter? Ik vind dat je de gele meer proeft als de groene. Fijn dat je er een speciaal gerecht van hebt gemaakt en dat het smaakte. Die van ons is in de soep terecht gekomen. ;-). Groetjes San
BeantwoordenVerwijderen