zondag 16 mei 2010

1st Option

1st Option is ook weer zo'n website waar je locaties voor films, fotosessies, andere opnames etc kan boeken. Het is niet alleen heerlijk om jezelf te verlekkeren bij al die prachtige woningen die ze aanbieden, maar vooral om inspiratie en ideetjes op te doen. De huizen zijn veelal prachtig en met zorg ingericht.Vooral de kamer met het prachtige bad ben ik jaloers op! Ik mag niet klagen over ons huis, het heeft meer dan genoeg kamers, maar als er iets klein is dan is het onze badkamer wel helaas. Ik had al de fantasie om een bad in onze vrij grote slaapkamer te plaatsen (zo een op pootjes..*zucht*), maar ik ben bang dat de vloer/plafond constructie dat niet gaat houden. Misschien maar eens iemand uitnodigen die daar wél verstand van heeft.

7 opmerkingen:

 1. Dit zijn droomlokaties...jammer dat ik geen goede actrice of fotmodel ben hi hi...anders had ik er tijdens het werk van kunnen genieten :-)

  Een fijne week! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Dani, ik kom vanaf Bonnie even hier bij je op bezoek. Ziet er leuk uit, en was hier nog niet geweest.

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wiwwww...dat boothuis !!! geweldig..............mooi mooi mooi !!

  Geweldig genoten.............fijne avond groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Dani, ik kom van bij Bonjade.
  Ik vind je blog interessant, mooie dingen !
  En ook ik hou van katten !
  Fijne week,
  Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Met een glimlach heb ik naar de foto's zitten kijken, heerlijk, veel wit en....rust. Toeval de inhoud van mijn post van vandaag.
  Via Bonnie hier terecht gekomen, je zult me nog vaker gaan zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijke plaatjes!
  Ben blij dat ik blij ben met m'n eigen huis (op een enkele mopperbui na)want dat is toch mijn thuis, met eigen spulletjes, hoe mooi ik bovenstaande plaatjes ook vind!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hee wat leuk dat ik je blog heb ontdekt! Super hierzo ik heb me dus aangemeld als volger en ga nu even wat oudere posts van je doornemen.
  Groetjes Madelon

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis