dinsdag 6 juli 2010

Midsummerfair te Zeijen

Zondag zijn we zoals ik al eerder schreef naar Zeijen geweest, naar de midsummerfair . Op zich viel het een klein beetje tegen, er waren veel stands waar ik helemaal geen interesse in had (hoeden, en sieraden etc), er waren wat minder woon- en tuindecoratiestands dan ik had verwacht. Diegene die er waren, waren wél erg leuk.
Daarnaast was het eigenlijk een beetje te warm, in de kraampjes kwam geen zuchtje wind en was het heel erg benauwd. Toch heb ik er echt een prachtige oude spuitfles op de kop kunnen tikken.
Hier een impressie van de fair:
En mijn aankopen, een prachtige spuitfles die een beetje een paars mauvige waas heeft en een soort voetje heeft, ik zie nu dat dat helaas niet zichtbaar is op de foto. En wat lekkere producten van lavendelboerderij Ruitenborgh .


7 opmerkingen:

 1. Spuitflessen vind ik helemaal geweldig, sinds de Pinksterfair heb ik er zelf ook één en ik ben er nog steeds erg blij mee! Op de foto's zien de stands er erg leuk uit, zelf heb ik met hoeden helemaal niets, sieraden zijn leuk, maar één stand is dan ook wel genoeg...de rest van de stands mag vol staan met woonaccessoires hi hi!

  Bedankt trouwens voor je lieve reactie op mijn post!! En zo dadelijk...onze mannen aanmoedigen! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je een mooi beeld weergegeven van de fair. Net of je even om een hoekje kunt kijken. Warm weer is funest voor dit soort dagen, maar ja. In ieder geval heb je een mooie Parijse spuitfles op de kop getikt. Goed Hoor, dag, Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Danielle,
  ben blij dat ik zo ook even een kijkje op de fair heb kunnen nemen. Vanuit mijn luie stoel geen last van het weer en toch mooie plaatjes zien, bedankt Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto,s van de fair, helaas hadden we andere dingen te doen, een zoon aanmoedigen om kampioen te worden (avontuur staat op mijn blog).

  Vind de spuitflessen ook heel bijzonder, zeker een mauve kleurtje,

  groetjes Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gezellige fair..mooie spuitfles Dani !! fijne dag morgen.....liefs Ria.....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het ziet er inderdaad erg gezellig uit. Jammer dat er minder woonstands waren. Ik heb het nogal met fairs gemerkt, de eerste jaren zijn ze echt super, en dan komen er een heleboel kraampjes waarvan je denkt "wat moeten we hier mee!". Lieve groet, @nne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze hadden mij gewoon uit moeten nodigen hahaha

  *bloos bloos*

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis