maandag 5 juli 2010

Bordenrek

Al enige tijd ben ik op zoek naar een mooi bordenrek, en dan eigenlijk niet om er borden in te zetten, maar tijdschriften. Ik heb altijd zo'n rondzwervend stapeltje magazines die ik nog maar half gelezen heb en die min of meer in de weg liggen, of begraven worden onder andere papieren en troepjes.
Helaas zijn er niet veel bordenrekken die aan mijn eisen voldoen, de leukste modellen zie ik in Denemarken, die in Nederland zijn teveel naar Frans model waar je de borden op z'n zijkant erin steekt.
Na een aantal zoekopdrachten heb ik er twee op marktplaats gevonden, ze worden door beide dames snel verzonden en vorige week ontving ik ze dan tegelijkertijd. Ik zal er maar 1 laten zien, omdat de ander echt een fiasco was.. De maten stonden er niet bij, en ik was er vanuit gegaan dat de koppen en schotels die erin stonden een normaal formaat hadden. Helaas :-) Het waren inimini kopjes en schoteltjes. Ach voor die EUR 7,50 kon ik mij geen buil vallen, en het grappige was dat ik de kop en schoteltjes erbij had gekregen zonder dat ik dat doorhad toen ik de koop vastlegde.

Maar de ander was toch eigenlijk wel wat ik bedoelde, ik had alleen wat meer lagen willen hebben. Deze voldoet voor zolang en ik was blij dat Rick deze heeft opgehangen in onze computerkamer zodat ik het in gebruik kan nemen.
9 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee, om een bordenrek voor tijdschriften te gebruiken. Ik bezit boven mijn aanrecht een heel lang (twee lagen) borden rek, 2.30 m. Prachtig vind ik hem, nog steeds na 12 jaar, maar als ik er genoeg van krijg dan weet ik dus de oplossing,

  groetjes Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb een hele handige man, die meubels maakt, en ook bordenrekken/tijdschriftrekken.
  Wil je eentje op maat en precies zoals jij het wilt, mail dan even..
  misschien kan hij iets voor je maken???
  waddenhout@live.nl
  groet, Cobi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi je bordenrek Dani en een bekend tijdschrift zie ik daar!!!

  Liefs Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Dani...leuk hoor.........Jeanne D'Arc heeft een mooi bordenrek eentje die staat zeg maar...kijk even in mijn webwinkel .....hij is zo mooi !! maar vind deze ook superr hoor!! liefs Ria....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als ik de bovenstaande reakties lees, kun je voortaan beter een zoekopdracht op je blog plaatsen hi hi! Volgens mij komt het helemaal goed...je hebt sowieso al een mooi exemplaar aangeschaft! Erg leuk om daar je woonbladen op te plaatsen!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik weet precies wat je bedoeld, ben ze ook al wel eens op blogs tegengekomen. Heb je ook al eens gezocht in Deense of Zweedse webwinkels?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dag, wat een leuk idee om het bordenrek op deze manier te gebruiken. Sommige tijdschriften zijn de moeite waard om dagelijks van te genieten. Leuk blog heb je. Ik ga het vanavond lezen. Je bent ook van harte welkom op het mijne. Ik schrijf over ons huis in Frankrijk. Ik ga je graag volgen, Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoe herkenbaar...ben ook al een tijdje op zoek naar een bordenrek...maar nergens één te vinden. Deze is ook leuk...een geweldig idee om er tijdschriften in op te bergen.
  Lieve groet Tilly.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis