maandag 12 juli 2010

Een plekje om je terug te trekken

Prachtig is het niet?En dan te bedenken dat dit alles in dit onderstaande huisje staat. Deze heeft Sandra Foster eigenhandig verbouwd tot een Victoriaanse cottage. Meer erover lees je ook *hier*.Heerlijk lijkt mij dat zo'n plekje om je terug te trekken midden in de natuur met alleen maar mooie dingetjes om je heen.

9 opmerkingen:

 1. Oh ja dit is prachtig, ik denk dat ik niet meer binnen in huis zou komen. Zo gezellig, ik vraag me dan altijd af: Hebben die ook man en kinderen?
  Lieve groeten Liliane

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk !! ben gelijk even op haar blog gaan kijken........gaaf !!! .......en Federica had deze foto's ook al op haar blog vandaag.....ik volg haar nu ..............bedankt !! fijne week liefs Ria...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk om bij af entoe even niemand te zien, alleen de natuur. Maar af en toe iemand spreken is ook heerlijk, verrijkend.

  Wat ziet het er mooi uit, om jaloers op te worden, nee beter om in weg te dromen,

  groetjes Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijke plek, een droom om daar een weekje door te brengen een beetje lezen en te genieten van alle mooie dingen daar.

  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een droomlokatie...wanneer komen dromen nu toch eens uit hi hi! Met dit zomerse weer is dat toch een prachtplek om te verblijven!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aaaah, dat wil ik ook, en dan helemaal voor mezelf. Met een groot slot op de deur.
  Dat die Sandra daar bovenin slaapt kan ik nog in komen, ze is net een elfje zo dun, maar ik kan me niet voorstellen dat die grote man daar ook gaat liggen, of zou die in de caravan slapen?
  Groetjes Sas

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dank denk ik wel Sas, dat hij alleen in die caravan slaapt. Ze gebruikt het echt even "om van alles weg te zijn" volgens mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig, dat ze dat ook allemaal zelf doet, heb andere foto's ook even bekeken. Die plantenbak, hoe makkelijk ze dat even doet, ik ga per direct op zoek naar oude planken :P

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit is inderdaad prachtig, Dani !
  Prachtige foto's in je vorige post met de regendruppels en de kruiden in theeblikken vind ik een super idee, héél mooi !
  Groetjes,
  Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis