zondag 25 juli 2010

Fris en fruitig

Gisteren de dag (heel...) vroeg begonnen op de rommelmarkt in Bakkeveen. Wat is dat een enorme markt! De kraampjes hielden maar niet op, en er was veel te zien. De prijzen die men vroeg vond ik soms toch wat tegen vallen voor een rommelmarkt, maar ik heb nog wel wat leuke dingetjes op de kop kunnen tikken. Helaas niet zoveel mooi servies als ik had gehoopt, maar toch wat mooie dingetjes. Nog een mooie grote diepe regout schaal waar ik er al twee van had, een mooi klein dekschaaltje van regout en prachtige spoelkommetjes van Longchamp (1 grote en 2 kleintjes). Ook weer wat boeken meegenomen uiteraard, dat blijft een verslaving. Gelukkig zijn mijn boekenkasten nog lang niet vol..

Later in de middag zijn we naar Janneke van Nuzzelspul gegaan om een side table op te halen. Die stond al een tijdje op ons te wachten en eindelijk kon ik hem dan ophalen. Janneke heeft tevens haar ogen open gehouden voor een mooi bordenrek waar ik eerder over berichtte (zie *klik*) en deze is helemaal goed! Ik moet nog het ideale plekje kiezen uit de paar opties die mogelijk zijn, maar ik ben er superblij mee en foto's daarvan krijgen jullie nog wanneer deze hangt.

Deze prachtige nest schalen van Societe Ceramique Maestricht heb ik vrijdag na lang denken toch gekocht bij Tineke van Ditjes en Datjes. Ze waren te bijzonder zo'n heel nest om te laten liggen.

De nieuwe side table, ik vind het een stuk frisser staan zo met dat wit!Hieronder links het prachtige regout maastricht schaaltje met deksel en rechts het lieve bordje wat ik had gevonden op de rommelmarkt te Bakkeveen.De luiken die eerder achter de vorige side table stonden heb ik nu bij de ramen neergezet. Hier horen eigenlijk ook luiken in, aan de buitenkant zitten ze nog, aan de binnenkant in deze kamer helaas niet meer. Ze zijn niet goed qua maat, maar het geeft weer net een wat origineler tintje zo aan de woonkamer.

11 opmerkingen:

 1. mooi, al die kleuren wit en groen..
  Helemaal mijn kleuren..
  En wat weer leuke uitstapjes...
  Je weet ze wel te vinden, die leuke adresjes..
  Fijne week..
  Groet, cobi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je mooie spulletjes gescoord...en ze staan super op je side-table! Ik hoop de komende weken nog wat te scoren op een paar markten, door jouw prachtige foto's krijg ik er al helemaal zin in!

  Veel plezier met je aankopen! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig je side table, ziet er super uit! Zomerse groet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Meid wat een heerlijk sfeertje............prachtige foto's en je hebt hele mooie dingen gekocht !! mooi dat wit met groen............fijne gezellige week......liefs Ria...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je was ons voor, dat mooie schaaltje weggekaapt, grapje. Ziet er zo mooi uit de sidetable met de witte, grijze en groene tinten, helemaal mijn smaak,

  groetjes Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zie je wel dat je het kan. Het wordt steeds mooier bij je, als je er maar even je tijd voor neemt om alles bij elkaar te zoeken.Groet Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat mooi allemaal, het scheelt een stuk als je de juiste adresjes hebt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig, ik wist dat die tafel het goed zou doen bij je :P

  BeantwoordenVerwijderen
 9. oh wow wat een mooie schalen ! Je hebt het getroffen hoor..en dat bordje is ook aan mij besteed, ben dol op dit soort "prulletjes"...gaaf hoor die tafel, zoiets zoek ik ook nog maar dan dat je er van kunt eten ..dus iets breder graag ;-)

  echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke spulletjes ,de bloemetjes zijn ook heel erg lief,,,
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie stillevens, prachtige kleuren je zou het zo gaan schilderen.
  lieve groeten Jose

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis