Gekruide linzen couscoussoep
1 kopje gedroogde linzen
1 ui, fijngehakt
2 sellerie stengels, in schijfjes
4 knoflooktenen, geperst
1 tl komijnzaad, of ½ tl komijnpoeder
8 kopjes water of groentebouillon
½ kopje couscous
1 blik stukjes tomaat
1½ tl garam massala
zwarte peper & zout
Olijfolie
Bak de ui, knoflook, sellerie, linzen en de komijn even in olijfolie. Voeg het water of de boullion toe. Breng aan de kook tot de linzen gaar zijn (ongeveer 45 minuten).
Voeg dan de couscous, de tomaten , de garam massala en de zwarte peper toe. Laat nog voor ongeveer 10 minuten koken en voeg zout naar smaak toe.
Bron onbewerkt recept: Nutrition MD
Hoi Dani,
BeantwoordenVerwijderenJe soep ziet er heerlijk uit! Dank je wel voor het recept!
Een gezellige tweede paasdag & lieve groet,
Madelief x
Was al een tijdje op zoek naar een lekker recept met linzen! Fijne dag vandaag!
BeantwoordenVerwijderengij weet wat lekker is !
BeantwoordenVerwijderen