Een heerlijk fris gerecht, die een mooie smaak krijgt door de verse kruiden planten die je gebruikt. Salade lijkt simpel, maar heeft een zeer verrassende smaak.
Salade van waterkers met pistache en oranjebloesem
100 gr waterkers, dikke stelen verwijderd
20 gr basilicumblad
20 gr korianderblad
40 gr gedopte, licht geroosterde pistachenoten, grof gehakt
dressing:
4 eetlepels olijfolie
1½ eetlepel citroensap
1 theelepel oranjebloesemwater
zout en peper
Doe de waterkers en de kruiden in een mengkom. Meng de ingredienten voor de dressing in een kommetje en voeg die pas toe aan de waterkers wanneer je het serveert, anders verlept het.
Bestrooien met de pistachenoten.
bron (aangepast): plenty
Quinoa haver ontbijtje met salted caramel saus
-
Ik vind quinoa bij het ontbijt het zo fijn! Ik behoud heel lang een vol
gevoel en ga dan niet zo snel snaaien. En tja, die salted caramel dadel
saus is...
Eet je er verder niks bij? ;-)
BeantwoordenVerwijderenZiet er wel errug smakelijk uit!
Groetjes, Marjolijn
vooral de dressing met het oranjebloesemwater wil ik wel eens uitproberen! lieve groet, @nne
BeantwoordenVerwijderenZiet er wel lekker uit zeg!
BeantwoordenVerwijderenFijne dag
Yolanda