woensdag 18 juli 2012

Salade van waterkers met pistache en oranjebloesem

Een heerlijk fris gerecht, die een mooie smaak krijgt door de verse kruiden planten die je gebruikt. Salade lijkt simpel, maar heeft een zeer verrassende smaak.



Salade van waterkers met pistache en oranjebloesem

100 gr waterkers, dikke stelen verwijderd
20 gr basilicumblad
20 gr korianderblad
40 gr gedopte, licht geroosterde pistachenoten, grof gehakt

dressing:
4 eetlepels olijfolie
1½ eetlepel citroensap
1 theelepel oranjebloesemwater
zout en peper

Doe de waterkers en de kruiden in een mengkom. Meng de ingredienten voor de dressing in een kommetje en voeg die pas toe aan de waterkers wanneer je het serveert, anders verlept het.
Bestrooien met de pistachenoten.


bron (aangepast): plenty


3 opmerkingen:

  1. Eet je er verder niks bij? ;-)
    Ziet er wel errug smakelijk uit!

    Groetjes, Marjolijn

    BeantwoordenVerwijderen
  2. vooral de dressing met het oranjebloesemwater wil ik wel eens uitproberen! lieve groet, @nne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er wel lekker uit zeg!
    Fijne dag
    Yolanda

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis