zaterdag 26 juni 2010

Sikkepit

Vandaag zijn we naar de Brocantefair geweest bij de De Sikkepit. De Sikkepit is de vestingboerderij van de vesting Bourtange. In Bourtange zijn we al vaker geweest, het is een prachtig stadje met een heerlijk sfeertje alsof je even in het buitenland bent.
De huisjes zijn er schitterend, en enorm goed onderhouden, en de tuintjes staan er altijd mooi bij. De fair zelf was niet zo groot als ik had verwacht, maar er toch wel wat leuke dingetjes kunnen kopen. Uiteraard ook een paar lekkere kaasjes meegenomen van De Sikkepit om vanavond bij een wijntje op te smikkelen.
Ik heb wat foto's gemaakt van Bourtange, maar ik ben eigenlijk helemaal vergeten wat foto's van de fair te maken..Vrijdag arriveerde ook mijn gewonnen give-away van Blanc et Caramel. Chani, thanks a lot for this gorgeous heart!4 opmerkingen:

 1. Bourtange ziet er inderdaad sfeervol uit! Wat leuk ook dat je een give away gewonnen hebt, ik heb het ook al een paar keer mogen ervaren...vond het heel bijzonder iets te krijgen van iemand die je verder helemaal niet echt kent!

  Een fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi hart heb je gewonnen...!!!! en wat een heerlijke dag heb je gehad...prachtig de foto's !!! geniet van een mooi zonnig weekend ...liefs Ria.....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben nog nooit in Bourtange geweest, ziet er prachtig uit. Een goede eden om eens heen te gaan. Gefeliciteerd met je mooie give-a-way ,

  groetjes Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bourtange is leuk wij hebben vorig jaar daar genoten van de fair en de omgeveing. Leuk hartje heb je gewonnen.

  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis