donderdag 17 juni 2010

Nuzzelspul & Brocantehuis Veendam

Ik heb het al eerder gehad over beide winkels, maar vandaag hebben Sandra en ik weer een bezoekje gebracht aan ze en heb ik wat foto's gemaakt. Ik kan natuurlijk wel vertéllen dat het ontzettend leuk is, maar nog beter is het om het gewoon met eigen ogen te zien. En foto's zeggen gewoon meer dan woorden.

Eerst Nuzzelspul, Janneke zit aan de Noorderweg 19 te Slochteren en is elke zaterdag van 13:00 tot 18:00 open. We werden er ontvangen met een lekker kopje thee. En behalve de prachtige grote grijze Maria die ik op kwam halen ging ik weg met een leuk oud grijs opstapje, een schitterend (melk?)kannetje met blauwe bloempjes, een strookje kant, een geëmailleerde schuimspaan en een decoratief hartje. We zagen nog veel meer moois, maar we moeten wat te wensen over laten natuurlijk :-)

En dan Brocantehuis Veendam, Ans, de eigenaresse, zag ons al weer aankomen Jut en Jul :-) Struinend door de vele kamers voor met prachtigs en elke weer wel weer een kreet van "kom eens kijken dit is mooi, vast wat voor jou!" En alhoewel ik er alleen maar kwam om een boekenstandaard op te halen die ze voor mij had gevonden, ging ik er weer weg met meer dan geplanned (oude knijpers, een bordje voor in de keuken, een puntzakje etc). Vooral op het grijze dressoir met de mooie luiken erachter ben ik verliefd. Dat zou hier toch wel heel erg mooi staan in de woonkamer! Voorlopig genoeg uitgegeven (hoe vaak heb ik dát al gezegd deze maand?) dus even pas op de plaats.
Heerlijk zulke prachtige leuke winkels dichtbij huis! Wonen in het noorden van het land is lang zo slecht niet.

4 opmerkingen:

 1. Mooie winkels Dani.............zooooo !! bedankt voor het delen............liefs van Ria....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke winkels om te shoppen.....

  fijne dag, lia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooooh hier zou ik ook wel even rond willen struinen!!

  Prachtig!

  Soms kan je de verleiding niet weerstaan..geld moet rollen. Nietwaar? ;-)

  Fijne dag!

  Lieve groetjes, Helena

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben heel erg slecht in plaatsnamen maar toen ik veendam las dacht he, dat is in de buurt van mijn schoonouders waar ik in augstus een week ben. Of in de buurt ik weet het eigenlijk niet (ze wonen in Stadskanaal) maar zie het altijd op de borden staan :) Wie weet ga ik er wel een kijkje nemen als ik er ben.
  Enne het tasje is af. Kijk maar eens op mijn blog.
  Groetjes Michaja

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis