vrijdag 25 juni 2010

De luiken en Madonna

Gisteravond kwam Ans de luiken brengen. We wilden ze eigenlijk zelf ophalen maar daar ter plekken besloten we nog een mooie gepatineerde kast te kopen voor de veranda en dan moest het toch even gebracht worden met de bus.
Nu de luiken er staan komt mijn Madonna véél mooier uit, tijd dus voor wat foto's van het geheel. Het is bijna jammer dat het zulk mooi weer is en ik meer in de tuin te vinden ben dan in de woonkamer (waar het nu eigenlijk té warm is vanwege de mega hoge ramen en de ontbrekende mogelijkheid die open te zetten, oude huizen hebben voordelen maar ook nadelen :-)) maar er zal nog genoeg tijd komen om er van te genieten.
Met het aantal katten dat bij ons in huis loopt is het risico dat een pluizebol het toch echt nodig vind om ook op de foto gezet te worden erg groot. Op deze foto's zijn het Faelyn en Myst.Vanavond krijg ik dan eindelijk mijn Engelse (oud type) elektrische pottenbakschijf! Ik heb er al helemaal zin in om lekker van de zomer te gaan oefenen. Voorlopig komt deze te staan in de eetkamer. Deze moeten we nog helemaal schilderen en er moet een nieuwe vloer erin, dus voorlopig kan ik daar zonder problemen kliederen met klei. Hopelijk komt mijn "atelier" in een gedeelte van de schuur er snel, maar de verwachting is toch dat we daar pas op zijn minst volgend jaar aan toekomen. Voorlopig kan ik lekker oefenen met draaien.

8 opmerkingen:

 1. De luiken staan inderdaad prachtig bij de madonna en de bloemen! Ben je niet bang dat poes je madonna omkiepert? Ik weet niet hoe andere poezeliefhebbers dat doen, maar bij mij gaat er minstens een keer in de week een geliefd object aan scherven door mijn katten :) Prachtige plaatjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldige luiken.......echt super !!!! wij hebben ook een zoekopdracht lopen voor oude deuren met een gedeelte glas erin nog lijkt me ook leuk !! fijne dag......liefs Ria...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige luiken...en wat heb je er een mooie emaille kan staan met prachtige pioenrozen!

  Je katten zijn schoonheden, ik vind ze bijzonder fotogeniek, dus geen wonder dat zij ook op de foto willen!

  Een heel fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het staat heel leuk bij elkaar. Die luiken staan op de goede plaats, en wat een schitterende poezen zijn dat. Die statige poezenbeesten moeten natuurlijk ook op de foto.

  fijn weekend, lia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige luiken!! En wat heb je er een mooi plaatje van gemaakt zo met die rozen!
  En de poezen..die horen daar gewoon bij!
  fijn weekend, groetjes Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig zijn je luiken en zo sfeervol aangekleed met de mooie madonna en de vaas met pioenen.
  Ik begrijp helemaal wat je bedoelt, als ik iets nieuws heb wil ik er ook steeds even naar kunnen kijken en genieten.
  Ik wens je een fijn weekend.
  Een zomergroet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat mooi, die luiken, het beeldje en je poezen, wat een plaatjes!!!! Prachtige foto's.
  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hi Dani! Ik heb net een nieuwe message gepost over de kitties: http://emsarts.blogspot.com/2010/06/touch-wood.html LOL
  Ik zag ineens dat je in Veendam woont! Ik woonde in Stadskanaal en studeerde in Groningen. Mijn hele familie woont al eeuwen in de Veenkolonien. Wat gaaf. Ik zal kijken wat voor goede vegetarische recepten ik heb!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis