Van de zomer logeerde we in het
Atlanta hotel te Nijmegen om daar het
Arcana concert te bezoeken in de St. Stevenskerk. We hebben gedineerd in ons hotel en daar had ik zo'n lekkere wrap dat ik dat thuis ook geprobeerd heb te maken. Dit is nu de tweede keer dat ik het maakte, en het smaakt beter dan de eerste poging.
Wrap met cashewnoten, champignons en brie
2 personen
2 tortilla wraps
bakje champignons, in stukjes
uitje, versnipperd
1 teentje knoflook, uitgeperst
blikje knapperige mais, uitgelekt
klein beetje feta, verbrokkeld
cashewnoten, licht gezouten
roombrie in dunne plakken
peterselie, versnipperd
Vermeng in een bak de champignons, mais, ui en knoflook. Verhit de grillpan en bak hierop de champignongsmengsel onder af te toe roeren/schudden tot het mooi bruin wordt.
Doe op het laatst de cashewnoten erbij en verwarm deze mee.
Verdeel het mengsel over de 2 tortilla's, zout en peper eroverheen, verdeel er wat feta over en strooi er een beetje peterselie over. Tortilla's oprollen en wat brie eroverheen draperen. Dit even in de oven/onder de grill tot de brie is gesmolten.