Eigenlijk heb ik het gisteren gegeten, maar het klinkt zo leuk :-)
Wij eten voornamelijk vegetarisch en heel af en toe een klein stukje biologisch vlees als we er echt heel erg behoefte aan hebben. Gisteren iets gemaakt wat geïnspireerd is op wat we onlangs hebben gegeten in een Mexicaans restaurant. Hier werd de tortilla nu eens niet opgerold maar leg je er allerlei lekkers op, en zet je het nog even in de oven. Aanleiding waren de rijpe avocado's die in de aanbieding waren (zijn?) bij de AH.
Op de tortilla zit rijst, daaroverheen kidneybonen gebakken met paprika, uitje en knoflook, en verder gegarneerd met zelfgemaakte guacamole (écht, zelfgemaakte smaakt zoveel beter dan uit een potje!) tomaten, mais, ananas en jalapeno pepertjes. Geraspte kaas erover en laten smelten in de oven! Erbij natuurlijk lekker veel zure room, nog extra guacamole en een pittige taco saus (vind ik lekkerder dan de andere tortilla sauzen etc).
Mijn onlangs gekochte spuitfles:
Homemade vegan Franse boerenpaté
-
Dit recept staat al op mijn blog, al 6 jaar. Maar ik vond het nu tijd om
dit gerecht weer onder de aandacht te brengen en er eens een mooiere foto
bij te z...