zondag 3 oktober 2010

Pasta met kruidige tomaatjes en geitenkaas

Ook dit gerecht komt uit een Allerhande uit 2001! Wie wat bewaard heeft wat :-)
Bij het zien van het plaatje uit de Allerhande liep het water in mijn mond, en het smaakte inderdaad erg lekker! En dat terwijl het zo simpel én snel te maken is..
Mensen die niet van geitenkaas houden kunnen deze gerust achterwege laten en er lekker Parmezaanse kaas overheen strooien.

Pasta met kruidige tomaatjes en geitenkaas
2 personen

    zout
150 g farfalle (pasta)
   250 g romaatjes (kleine tomaatjes)
    2 eetlepels olijfolie
    1 zakje verse Italiaanse kruidenmix (20 g)
   150 g zachte geitenkaas (Chevre de Bellay)

In pan ruim water met zout aan de kook brengen. Pasta toevoegen en in 8 à 10 minuten beetgaar koken. Intussen romaatjes wassen en halveren. In pan olie verhitten en tomaten al omscheppend ca. 3 minuten bakken. Blaadjes van takjes kruiden rissen, fijnhakken en door tomaat scheppen. Saus op smaak brengen met zout. Pasta op bord scheppen, saus erover scheppen en geitenkaas erboven verkruimelen.

Wij hebben dit weer gegeten met een lekker stevig stokbrood erbij.

 

6 opmerkingen:

  1. Dit wíl ik aankomende week klaarmaken...wat ziet dat er lekker uit zeg!

    Een fijne week! Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. It looks delicious!!! I will try it next week. My family loves pasta!!!
    Thank you for showing!!!
    Have a nice evening.
    Hugs Tanja

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk, ik ga dit ook op mijn boodschappen briefje schrijven voor de komende week :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze had ik al eens gemaakt.......alleen manlief lust geen tomaat dus had ook courgette gebruikt.......jij bent echt een vrouw naar mijn hart....leuk al die recepten........fijne week liefs Ria....

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ik ben niet van de pasta.. maar ik geloof zeker dat dit een lekker recept is.
    groetjes
    Anita
    http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis