Bij het zien van het plaatje uit de Allerhande liep het water in mijn mond, en het smaakte inderdaad erg lekker! En dat terwijl het zo simpel én snel te maken is..
Mensen die niet van geitenkaas houden kunnen deze gerust achterwege laten en er lekker Parmezaanse kaas overheen strooien.
Pasta met kruidige tomaatjes en geitenkaas
2 personen
zout
150 g farfalle (pasta)
250 g romaatjes (kleine tomaatjes)
2 eetlepels olijfolie
1 zakje verse Italiaanse kruidenmix (20 g)
150 g zachte geitenkaas (Chevre de Bellay)
150 g farfalle (pasta)
250 g romaatjes (kleine tomaatjes)
2 eetlepels olijfolie
1 zakje verse Italiaanse kruidenmix (20 g)
150 g zachte geitenkaas (Chevre de Bellay)
In pan ruim water met zout aan de kook brengen. Pasta toevoegen en in 8 à 10 minuten beetgaar koken. Intussen romaatjes wassen en halveren. In pan olie verhitten en tomaten al omscheppend ca. 3 minuten bakken. Blaadjes van takjes kruiden rissen, fijnhakken en door tomaat scheppen. Saus op smaak brengen met zout. Pasta op bord scheppen, saus erover scheppen en geitenkaas erboven verkruimelen.
Wij hebben dit weer gegeten met een lekker stevig stokbrood erbij.
Dit wíl ik aankomende week klaarmaken...wat ziet dat er lekker uit zeg!
BeantwoordenVerwijderenEen fijne week! Lieve groet, Ingrid
It looks delicious!!! I will try it next week. My family loves pasta!!!
BeantwoordenVerwijderenThank you for showing!!!
Have a nice evening.
Hugs Tanja
Ziet er heerlijk uit!
BeantwoordenVerwijderenGroetjes,
Marian
Heerlijk, ik ga dit ook op mijn boodschappen briefje schrijven voor de komende week :-)
BeantwoordenVerwijderenDeze had ik al eens gemaakt.......alleen manlief lust geen tomaat dus had ook courgette gebruikt.......jij bent echt een vrouw naar mijn hart....leuk al die recepten........fijne week liefs Ria....
BeantwoordenVerwijderenik ben niet van de pasta.. maar ik geloof zeker dat dit een lekker recept is.
BeantwoordenVerwijderengroetjes
Anita
http://alle-mooie-dingen.blogspot.com