zondag 26 september 2010

Wrap met cashewnoten, champignons en brie

Van de zomer logeerde we in het Atlanta hotel te Nijmegen om daar het Arcana concert te bezoeken in de St. Stevenskerk. We hebben gedineerd in ons hotel en daar had ik zo'n lekkere wrap dat ik dat thuis ook geprobeerd heb te maken. Dit is nu de tweede keer dat ik het maakte, en het smaakt beter dan de eerste poging.

Wrap met cashewnoten, champignons en brie
2 personen

2 tortilla wraps
bakje champignons, in stukjes
uitje, versnipperd
1 teentje knoflook, uitgeperst
blikje knapperige mais, uitgelekt
klein beetje feta, verbrokkeld
cashewnoten, licht gezouten
roombrie in dunne plakken
peterselie, versnipperd

Vermeng in een bak de champignons, mais, ui en knoflook. Verhit de grillpan en bak hierop de champignongsmengsel onder af te toe roeren/schudden tot het mooi bruin wordt.
Doe op het laatst de cashewnoten erbij en verwarm deze mee.
Verdeel het mengsel over de 2 tortilla's, zout en peper eroverheen,  verdeel er wat feta over en strooi er een beetje peterselie over. Tortilla's oprollen en wat brie eroverheen draperen. Dit even in de oven/onder de grill tot de brie is gesmolten.

11 opmerkingen:

  1. I love wraps! Your´s looks so delicous!
    Now, I´m hungry ;-) !!!!!!!!!!!
    Have a nice sunday,
    Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat lijkt me lekker.....maar manlief lust geen champignons...en geen brie.....dus als jij het nou nog eens maakt....meld je dan even.....hahahhha!! liefs Ria.....fijne dag !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Dani,

    Weer zo'n heerlijk recept! Ik moet eerst nog je Mexicaanse wraps maken.....

    Fijne zondag!

    Lieve groet, Madelief

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ohhh wat ziet dat er lekker uit...!!!!

    Groetjes! Ilona

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ga het uit proberen.
    Ik ben gek op koken en uit proberen.

    groetjes,

    Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Lijkt me heerlijk, maar ben bang dat ik de enige ben die het eet hier ;-))
    Ik ga 'm wel onthouden!

    Groetjes Hilde

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Alle ingredienten vind ik op voorhand al lekker, dus dat moet lukken! Ziet er heerlijk uit!

    Een fijne week! Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  8. I don't understand the recipe (which is okay because I'm not a good cook anyway ^^) but this really looks SO delicious! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heerlijk Dani, vegetarisch en verder precies wat wij graag eten. Ik heb je recept al weer opgeslagen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. mmmmmmm lekker mischien iets voor vanavond, groetjes irma en een heerlijke nieuwe week

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis