zondag 2 september 2012

MPS Telgte 2012

Na alle hectiek van de afgelopen drie weken proberen mijn blog weer te gaan bijhouden. Bedankt voor alle reacties en sterkte wensen! Rick heeft helaas een niet te genezen variant van lymfeklier kanker, momenteel zitten we in de wait and see fase en hebben we hopelijk nog héél veel jaar samen! Over deze ziekte en hoe we daar doorheen worstelen zullen we op een andere blog schrijven. Deze wil ik houden voor de leuke dingen die we zeker nog gaan ondernemen en doen.

In het weekend van17 en 18 augustus was er weer een Middeleeuws Fantasie Festival in Telgte, Duitsland. Normaal gesproken ga ik de afgelopen jaren altijd met een vriendin naar de kerst versie in december van dit festival, dit keer echter een keer in de zomer met Rick.


We hadden hetzelfde hotel weer genomen, simpelweg omdat deze prachtig gelegen is in een bos. Linksboven de entree van het hotel "Heidehotel Waldhütte" en rechtsboven het uitzicht vanaf ons privé balkon.

Voordat we naar het festival gingen eerst een lekkere wandeling gemaakt in het omliggende bos. Wat was het heet!
Op het festival zelf eigenlijk nauwelijks foto's gemaakt, we waren gewoon aan het genieten van de leuke ontspannende omgeving en aan het bijkomen van de hitte van die dag.
De kruidenkraam hieronder was toch wel schitterend. Wat was het mooi geëtaleerd en verpakt. Uiteraard was meegenomen..
Heerlijk genoten van een geheel plantaardige maaltijd: falafel!

 

6 opmerkingen:

 1. Wat jammer om te horen van Rick...
  Maar wat een leuke foto's heb je gemaakt en wat is het daar leuk.
  Fijn dat je jullie het zo naar de zin hebben gehad.

  fijne zondag gr. Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De vorm van kanker bij Rick voelt wat de toekomst betreft dubbel: niet te genezen, maar ook niet agressief, met de mogelijkheid dat hij er nog tientallen jaren mee kan leven. Laten we hopen en positief denkend uit gaan van het laatste. Als ondertussen de medische wereld zich verder ontwikkelt, wie weet welke mogelijkheden er dan over een aantal jaren zijn! Hoe dan ook, veel sterkte gewenst!

  Wat leuk dat jullie samen naar dit festival geweest zijn! En dat de kruidenkraam jouw aandacht trok, begrijp ik wel ;)!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Triest om te horen over de toestand van Rick ..maar omdat je op de blog het over andere dingen wil hebben gaan we dat ook lekker doen begrijp dat wel prachtige foto's heb je gemaakt en zie weer heerlijke dingen voorbij komen yummie begrijp dat je bij die kruidenkraam iets moest kopen hahaha ik zou in i keer heel hebberig geworden zijn ...vooral omdat ik weet dat koken ook jou passie is ....prachtig dat bos daar alleen met hitte moet je daar denk ik niet te lang lopen lekker in de schaduw met een picknickmand zou beter zijn hahaha al bij al heb je heerlijk genoten en daar ging het om .... wens je een fijne week en tot je volgende post lieve groet Rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O,meis ik heb je andere post even gelezen,wat erg...........
  Ik weet,het is zo cliche maar ik weet even niet wat ik moet zeggen.... alleen maar sterkte en heel veel liefs.
  Geniet van alles samen !!

  liefs
  Dicky Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zoveel sterkte samen ..... Hoop met jullie mee dat jullie nog vele jaren samen hebben! Een ander blog waarop jullie hierover schrijven kan zo goed dienen als uitlaatklep. Het kan ook voor anderen in een zelfde soort situatie herkenning en steun bieden .....

  Leuk dat jullie samen naar het festival zijn gegaan. Mooie natuurfoto's & de kruidenkraam ziet er ook wel heel aanlokkelijk uit!

  Fijne nieuwe week,

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh Dani, ik lees het nu pas, wat een schrik en wat een naar bericht! Ik hoop dat de vooruitzichten enigzins positief zijn....
  Veel sterkte toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis