zaterdag 11 augustus 2012

Hortensia en Moira


Met moeite heb ik besloten de hortensia bloem met prachtige kleuren af te knippen en te laten drogen. De kleuren zijn prachtig en verweerd. Moira kwam ook even kijken en maakte er een mooi compleet plaatje van.

Ik zal de aankomende maanden niet tot nauwelijks op deze blog posten. Omdat ik deze blog voornamelijk gebruik om verslag te leggen van de dingen die ik doe en die we leuk vinden en waar ik inspiratie vandaan haal, en niet te veel persoonlijke verhalen hier kwijt wil zal het hier voorlopig erg rustig zijn.

Al mijn energie wil ik stoppen in ervoor zorgen dat mijn lieve Rick beter wordt. Hij heeft de afgelopen week de diagnose Non Hodgkin Lymfoon gekregen, lymfeklier kanker, vanaf deze week gaat hij de hele medische molen in, en ik wil er voor hem zijn. Of ik over deze reis die we samen gaan afleggen een andere blog begin durf ik nog niet te zeggen, we zullen het zien hoe het gaat lopen.

Hopelijk tot gauw.

26 opmerkingen:

 1. Oh wat erg. Weet dat het goed te behandelen is. In een vorige relatie, in de jaren negentig, kreeg mijn partner ook dit vreselijke nieuws te horen. Hij is bestraald in het AvL in A'dam. Onze relatie is allang over maar hij is goed gezond al sinds jaren..... Sterkte en misschien kan bloggen je toch ook wat afleiding geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohh, wat een vreselijk berIcht en wat zullen jullie geschrokken zijn. Ik lees in de bovenstaande reactie dat het goed te behandelen is, ik wens Rick toe dat dat bij hem ook het geval zal zijn. Maar voordat het zover is, is er eerst helaas nog een lange en onzekere weg te gaan. Ik wil jullie hiermee enorm veel sterkte toewensen!

  Veel liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sterke met Rick.
  Ik hoop dat alles weer goedkomt.

  gr. Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een naar bericht. Ik hoop dat het goed de behandelen is en ik wens jullie heel veel sterkte tijdens de behandeling.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O Dani, wat een vreselijk naar bericht! Ik wens jullie heel veel sterkte en beterschap voor Rick!
  Groeten, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een rot bericht ...en begrijpelijk dat daar al je energie en aandacht naar toe gaat ...wens jullie heel veel sterkte en beterschap ...lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat naar!
  Heel begrijpelijk dat je je energie voor hem reserveert...sterkte met alles!

  Groetjes Dineke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh meis, wat een naar bericht. Begrijpelijk dat je nu aan Rick denkt, en ik wens jullie dan ook heel veel sterkte en beterschap.

  Lieve groet Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. He bah! Ik wens jullie heel veel sterkte.
  Lieve groetjes, Peet.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel veel sterkte met Rick en natuurlijk ook veel sterkte voor jou.
  Liefs vanuit Thailand van (de andere) Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel veel sterkte en begrijpelijk dat je dan even niet aan bloggen denkt.Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jee, wat een vreselijk bericht..sterkte er mee...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. pfffff........heftig ik hoop dat jullie weg zonder grote hobbels zal zijn....
  heel veel sterkte in deze verschrikkelijke moeilijke tijd....
  pas goed op jullie zelf...
  ik denk aan jullie....

  lieve groet manuela

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ohhh daan, wat vreselijk..wat erg voor jullie..wat lijkt de rest dan ineens onbelangrijk !! .. heeeel veel sterkte samen.. dit is voor jullie beide zo moeilijk..wij denken aan jullie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Lieve Dani,

  Het is zo oneerlijk, zo verschrikkelijk. En een regelrechte nachtmerrie.
  Maar met de liefde en kracht die jullie voor elkaar en het leven voelen, weet ik dat jullie samen bergen kunnen verzetten! Jullie gaan dit hoe dan ook winnen, en wij strijden met jullie mee.

  Nogmaals: bel als er behoefte aan is! Geef een gil wanneer je thuis hulp nodig hebt, wat dan ook! Laat het alsjeblieft weten! En ik zal er zijn! Dat geld voor ons allemaal hier thuis! We laten jullie hier niet alleen mee vechten!

  Ik denk dat ik voor velen spreek als ik zeg dat ik je blog met de mooie foto's en recepten ga missen, en dat ik hoop dat je héél gauw terug komt op blogspot; want dat zou betekenen dat het allemaal achter de rug is! En dat laatste; daar vechten we voor!

  Heel veel knuffels,
  Lindsay

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Zeker weten! Wij zijn er voor jullie hoor! En dat zijn geen lose kreten! Jullie waren er ook voor mij toen ik het zo hard nodig had!XXX Marcelle...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heel veel sterkte allebei, alle kracht en energie voor dit gevecht dat jullie samen aangaan. Ik hoop je hier snel terug te zien want dat betekent dat het goed gaat, lieve groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Dat is niet mis, je hoofd zal niet naar bloggen staan.....ik wens jullie veel kracht en sterkte.............liefs Marjon

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hele mooie foto's, je zou er zo een ansichtkaart van kunnen maken, zo mooi!

  Maar het bericht wat eronder staat is het tegenovergestelde... Na het horen van zo'n nieuws verbleken de ditjes en datjes die op onze blogs voorbij komen totaal, dus heel begrijpelijk dat jouw hoofd nu naar andere dingen staat!

  Heel veel sterkte en ik wens jullie alle goeds toe tijdens dit moeilijke stuk levensweg.

  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hoi Dani,

  Ik ben een stille lezer van je blog. Maar nu wil ik je heel veel sterkte met dit gevecht wat jullie aangaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik wil jullie héél veel sterkte toewensen voor de komende tijd.Dan staat de wereld wel even helemaal stil als je dit hoort.Bah !!!ik hoop van harte dat het goed is te behandelen maar de weg is inderdaad vol van onzekerheden....STERKTE SAMEN !!!
  Liefs ELLY.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hoi Dani,

  Zijn net terug uit Frankrijk en lees je berichtje....sprakeloos.
  Wens jullie samen alle sterkte toe.

  Groetjes Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Jeetje zeg...

  heel, heel erg veel sterkte! Zet 'm op!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ja,heb mijn hortensia van de vaas erna hangend laten drogen maar ze zijn niet mooi gedroogd.Dus kijk ik maar naar jouw mooie foto's.

  Heel veel sterkte voor jullie.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis