maandag 6 augustus 2012

Castlefest 2012

Traditiegetrouw zoals elk jaar waren we afgelopen weekend weer op Castlefest te Lisse te vinden. Een muziekfestival met een middeleeuws tintje en een leuke fantasy markt.

Hieronder de kraam van Wortel & Cruydt, met allerlei heerlijke siropen en likeurtjes.


 


Irfan is een van mijn favoriete bands de afgelopen jaren. Alhoewel het geluid de laatste tijd op de Castlefest podia niet zo geweldig is, blijft de muziek mooi. De muziek kun je  omschrijven als een samensmelting van wereldmuziek, die beïnvloed is door zowel de tradities tussen Bulgarije, Noord Afrika en India, als de muzikale en spirituele erfenis van Byzantium en middeleeuws Europa. Irfan staat bekend om het zware gebruik van etherische en mystieke vrouwelijke zang en sterke mannelijke stemmen in combinatie met een assortiment aan verschillende traditionele instrumenten, samengesmolten met een delicaat Dark Ambient geluid.
Hieronder twee nummers van Irfan die ik prachtig vind:Op Castlefest vind je ook een groot kampement waarin het leven van de middeleeuwen wordt nagebootst, het zogenaamde  re-enactment kampement.

 

Ik ging naar huis met twee mooie zilvere ringen, een Hazelnoot likeur (echt heel lekker!), een Oogstlikeur, Vlierbloesemsiroop en twee stempels uit India. Die kan ik zowel voor keramiek gebruiken om in af te drukken als om textiel mee te bedrukken, erg leuk!5 opmerkingen:

 1. Dit ziet er fantastisch uit!
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou daar zo graag eens heen gaan, maar op een of andere manier..mis ik het altijd. jammer,misschie3n moet ik het alvast op de kalender schrijven voor volgend jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er erg gezellig uit!
  De stempels zijn prachtig, en mooie foto's heb je weer gemaakt zeg.

  Fijne dag,
  Groetjes Jessica

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Dani, leuke blog. Wij zijn ook op het Castlefest geweest en hebben de Batik stempels gezien. Weet je nog bij welke stand? willyvanveen@online.nl Alvast bedankt en groetjes van Willy

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis