zondag 20 mei 2012

Tuin en Culinair Fair Orvelte 2012

Gisteren naar een van mijn favorieten evenementen geweest, de Tuin en Culinair Fair Orvelte 2012. Mijn drie hobbies komen op deze fair samen: Tuinieren, lekker eten én brocante! Het weer zat gelukkig mee, en het zonnetje liet zich geregeld zien.
Ditmaal geheel geen brocante gekocht, maar ik kwam met allemaal lekkere dingen thuis: de heerlijke vinaigrettes van Jacklyn gelijk maar weer even ingeslagen (die zijn zo lekker!) , het nieuwe kookboek van De Vegetarische Slager bij een stand van kookboek.nl  met alleen maar kookboeken, erg gevaarlijk voor zo'n kookboeken verslaafde als ik :-) Ik heb mij gelukkig in kunnen houden ..
Een heerlijke olijfolie en een arrabiata pasta saus van Goud Heerlijk konden we niet laten staan. Leuk dat de winkel van deze stand in Groningen zit, de saus was erg lekker dus die kan ik makkelijk opnieuw bemachtigen.

Daarnaast gingen er twee zalige broden van Desem Enzo mee, die zijn inmiddels al allebei op. Een bij het avondeten van gisteren en een bij het heerlijke zondagochtend ontbijt. Kom je DesemEnzo een keer tegen, probeer het brood!
Dit keer dus geen planten én geen brocante, maar alleen maar lekkers :-) Wel veel brocante gefotografeerd, want die stands zien er altijd zo prachtig uit.


 
 
 

 

6 opmerkingen:

 1. O mooi Drenthe. We zijn er ooit een keer geweest en ook Orvelte bezocht, zo 'even terug in de tijd' prachtig is het er. Ideaal om er een brocante/tuin/culinair fair te houden. Mooie genietbeelden heb je ervan gemaakt.
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk om daar te lopen alles te zien ruiken proeven en te voelen ....begrijp dat je je soms in moet houden ,maar voordeel daarvan is dat wat je dan mee naar huis neem dubbel van geniet ...prachtige foto's nog een fijne dag lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Knap hoor dat je verder niets hebt gekocht. Het zag er wel verleidelijk uit allemaal. Ik wens je nog een fijne avond en een goed begin van de week.
  Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij hadden gister ook een topdag. Het was vlaggetjesdag op Urk en wij hadden de Boelschuur ook open en samen met dat heerlijke weer gaf dat natuurlijk topdrukte. Groetjes Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie fair, ik vind het ook altijd erg leuk om naar zoiets toe te gaan...het voelt als een kleine vakantie en een heerlijk dagje uit!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je foto's zijn super, ik krijg zin in een fair! Lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis