dinsdag 29 mei 2012

Dagje Zuidlaren

Tweede Pinksterdag, we hadden geen plannen, maar we hadden zin om iets leuks te doen. Even googlen en het werd duidelijk dat er een rommelmarkt werd gehouden in Zuidlaren! Lekker dichtbij dus besloten we daar heen te gaan.
Behalve wat lekkere kruiden bij De Kruidenspecialist, nam ik nog een mooie sierlijke spiegel en een mandje met hengsel mee. Omdat we niet heel erg geslaagd waren en ik toch echt het gevoel had dat we vandaag zouden slagen voor een grote mand in de schouw en misschien wel een salon tafel gingen we niet heel erg met een voldaan gevoel naar huis.
Onderweg zagen we het bord langs de weg staan dat Tineke haar brocantewinkel "Ditjes en Datjes" open had. Direct de auto aan de kant gezet, en ja hoor! Daar vond ik een prachtige grote ronde hogen vergrijsde mand voor een zeer zacht prijsje en zagen we een potentiele salontafel staan.
Aan de tafel moeten we nog wel werken, met name het onderstel is prachtig, er moet alleen een nieuw blad op.
Foto's van aankopen volgen als ze een mooi plekje hebben gekregen en de tafel is zoals we voor ogen hebben. Wel even wat foto's gemaakt van Tineke haar prachtige winkel, met zo ontzettend veel prachtige brocante spullen.

 

 


Ditjes en Datjes
Hogeweg 35 te Zuidlaren

6 opmerkingen:

 1. Dat is een leuke winkel!! alleen een beetje ver weg.. maar goed, ik heb niet zoveel mer nodig.
  Fijn dat je leuke spullen gevonden hebt, ben benieuwd naar de foto's
  Wat vind je van het boek dat je aan het lezen bent? Ik vond het prachtig...al wel weer een paar jaar geleden dat ik het gelezen heb...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bedoelt Rendez Vous van Esther Verhoef? Die heb ik gekocht met koninginnedag in Amsterdam :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een toeval zeg, dat je uiteindelijk toch je mand en salontafel vond. Dat heeft zo moeten zijn!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Altijd leuk daar bij Tineke, en wat je zegt, heel betaalbaar! Top dat je daar een paar mooie aankopen deed, kreeg de dag toch nog een mooi randje :)
  Groeten, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijkt me een reuze leuke winkel, ik ga gauw een keertje kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijk winkeltje ,en wat heerlijk dat je nu geslaagd ben ,ben benieuwd hoe het gaat worden en wat je aankopen zijn hahahaha ,hebben we toch heerlijke dagen gehad he wat hebben we genoten ....zonnetje breek hier door in harlingen , mogen niet klagen wens je een fijne week lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis