zondag 8 april 2012

De Natuurtuin te Haren

Tijdens mijn wekelijkse bezoek aan De Keukentuin kreeg ik de tip om zondag, de 1ste paasdag naar De Natuurtuin in Haren te gaan. Daar was een open dag en zouden zij standhouder zijn.
Omdat het weer zo prachtig was en we er wel op uit wilden gingen we even een kijkje nemen.

Het was iets kleiner dan verwacht, maar wel erg leuk! Er was een enorme keus aan prachtig gekleurd en natuurlijk wol om te vilten. Goed om te onthouden als mijn voorraad op is.
Er was een leuke keus aan vaste planten en prachtige klimrozen. Helaas is mijn vrij jonge klimroos overleden door de enorme koude in januari, en heb ik de rozendagen bij De Kleine Plantage weer gemist. Dus het was een verrassing om zoveel soorten op voorraad te zien, en dan nog wel biologisch gekweekt, perfect!
Ik heb een mooie klimroos / rozenstruik uitgezocht met prachtige bloemen. Hopelijk kan ik daar deze zomer nog foto's van laten zien!


Er was een demonstratie van buiten koken op vuur, terwijl wij stonden te kijken werd er net een brood in gedaan. Jammer dat ik het eind resultaat niet kon proeven. Uiteraard ook weer wat heerlijke kruiden van De Keukentuin gekocht, ik had al citroentijm, rozemarijn en dille in huis van ze, maar nu heb ik ook Marrokaanse munt en bieslook meegenomen.

4 opmerkingen:

 1. Mmmh, marrokaanse munt, heerlijk om thee van te maken.
  Dat is pas op en top zomergevoel ;)
  Groetjes San

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie sfeerimpressie!
  En verse kruiden in huis, altijd goed!

  Lieve groet, Marjolijn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh dat lijkt mij ook erg leuk als ik je foto`s zo eens bekijk,dit jaar wil ik ook een mand met verse kruiden en een mini komkommerplant,ik wens je een fijne 2e paasdag,lieve groet Musje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi al die gekleurde wol zo bij elkaar en een kopje muntthee lust ik ook wel!
  Het lijkt me een heel leuk uitstapje.

  Groetjes, Sas

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis