zaterdag 11 augustus 2012

Hortensia en Moira


Met moeite heb ik besloten de hortensia bloem met prachtige kleuren af te knippen en te laten drogen. De kleuren zijn prachtig en verweerd. Moira kwam ook even kijken en maakte er een mooi compleet plaatje van.





Ik zal de aankomende maanden niet tot nauwelijks op deze blog posten. Omdat ik deze blog voornamelijk gebruik om verslag te leggen van de dingen die ik doe en die we leuk vinden en waar ik inspiratie vandaan haal, en niet te veel persoonlijke verhalen hier kwijt wil zal het hier voorlopig erg rustig zijn.

Al mijn energie wil ik stoppen in ervoor zorgen dat mijn lieve Rick beter wordt. Hij heeft de afgelopen week de diagnose Non Hodgkin Lymfoon gekregen, lymfeklier kanker, vanaf deze week gaat hij de hele medische molen in, en ik wil er voor hem zijn. Of ik over deze reis die we samen gaan afleggen een andere blog begin durf ik nog niet te zeggen, we zullen het zien hoe het gaat lopen.

Hopelijk tot gauw.

maandag 6 augustus 2012

Castlefest 2012

Traditiegetrouw zoals elk jaar waren we afgelopen weekend weer op Castlefest te Lisse te vinden. Een muziekfestival met een middeleeuws tintje en een leuke fantasy markt.

Hieronder de kraam van Wortel & Cruydt, met allerlei heerlijke siropen en likeurtjes.


 


Irfan is een van mijn favoriete bands de afgelopen jaren. Alhoewel het geluid de laatste tijd op de Castlefest podia niet zo geweldig is, blijft de muziek mooi. De muziek kun je  omschrijven als een samensmelting van wereldmuziek, die beïnvloed is door zowel de tradities tussen Bulgarije, Noord Afrika en India, als de muzikale en spirituele erfenis van Byzantium en middeleeuws Europa. Irfan staat bekend om het zware gebruik van etherische en mystieke vrouwelijke zang en sterke mannelijke stemmen in combinatie met een assortiment aan verschillende traditionele instrumenten, samengesmolten met een delicaat Dark Ambient geluid.




Hieronder twee nummers van Irfan die ik prachtig vind:



Op Castlefest vind je ook een groot kampement waarin het leven van de middeleeuwen wordt nagebootst, het zogenaamde  re-enactment kampement.

 

Ik ging naar huis met twee mooie zilvere ringen, een Hazelnoot likeur (echt heel lekker!), een Oogstlikeur, Vlierbloesemsiroop en twee stempels uit India. Die kan ik zowel voor keramiek gebruiken om in af te drukken als om textiel mee te bedrukken, erg leuk!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis