zaterdag 2 juni 2012

Woonkamer wijzigingen


Sinds een week hebben we een nieuwe vloer in de woonkamer, en dan gaat het weer kriebelen om met alles aan de gang te gaan. Eerder schreef ik al dat we een prachtig onderstel hadden gevonden voor een salontafel, voorlopig staat die nog niet, en staat zolang even de iets te hoge tafel die ik voor kleien gebruik, maar die wel prachtige tinten heeft. Iemand nog tips waar ik mooie oude verweerde planken kan kopen?

Op de achtergrond zie je de grote mand die ik bij Ditjes en Datjes kocht. Deze is nu nog leeg, maar ik wil er wel iets in hebben. Haardhout? Een kleed ? Wol? Bossen gedroogd lavendel? Ik weet het nog niet.. even wachten tot ik weer ergens tegen aan loop.




Myst is onze kat die alle nieuwe dingen altijd als eerste uitprobeert, altijd als eerste de lekkerste plekjes uitzoekt en graag even mooi poseert :-) 



Vanochtend zijn we naar de rommelmarkt in Bakkeveen geweest, en ondanks dat erg laat waren hebben we wel nog een prachtige mand op de kop kunnen tikken, ditmaal een rechthoekige en die doet dienst als ligmand voor de katten.Zoals je ziet hier beneden is hij gelijk in gebruik genomen :-)

Daarna doorgereden naar Nuzzelspul, de prachtige Brocante winkel van Janneke in Slochteren. Ik had een paar schalen bij haar dochter Sanne gekocht en een grote wijngistfles en ik liet de kans niet voorbijgaan om nog even in haar winkel te snuffelen. Ik vond er nog een hele oude schaal die prachtig bij de andere twee paste die ik er had liggen én een mooie grote dadeltak.




Jammer dat de kleur van de schalen die enorm beboterd zijn niet zo goed overkomt op de foto, maar ik ben er in ieder geval ontzettend blij mee. Uiteraard heb ik ook foto's gemaakt bij Nuzzelspul, maar die laat ik de volgende keer zien.


19 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige post Dani...ik zou alles wel over willen verhuizen naar hier!! De donkere kleur op de wand lijkt wel op de kleur die wij achter onze witte kasten hebben, ik vind het er erg mooi uit zien!

    Ik heb een soortgelijke ronde mand, in de lente en de zomer staat ie op zolder, omdat de mand helemaal gevuld is met dennenappels. In het najaar en de winter haal ik de mand dus weer naar beneden...misschien een tip dus voor één helft van het jaar ;)!

    Nog een fijn weekend en wat is Myst toch fotogeniek!

    Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie sfeer en wat een schitterende Myst!

    Fijn weekend nog!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige kamer heb je! En je nieuwe aanwinsten zijn ook schitterend. Wat een enorme dadeltak...
    Lieve groetjes, Peet.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een heerlijk knus huis heb je en wat een schat op tafel...liefs Ria...xxx.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lovely post and your cat, Myst is so beautiful. So, so beautiful. The last photograph is captivating. Would love to see more of her. I love the white dishes. I am a big collector of china. Hugs, Deb

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooi allemaal, en wat een schitterende kat!!

    Liefs van Marian

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Lekker sfeertje en wat een mooi poezenbeest!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. OOh wat heb je toch een prachtig huis! en de manden ik vind ze geweldig!
    Mooie warme kleuren en een heerlijk luie kat op tafel maakt het plaatje compleet! hi
    fijne dag
    Yolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een prachtige poes heb je , oh wat is die mooi!!!!! En die maand staat haar geweldig, wat een vondst op een rommelmarkt, bofferd..(is dat met een d of t???)...

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat heb je toch een prachtige sfeer in huis Dani.
    En je heb ook prachtige spullen op de kop getikt.
    Mooie foto's van Myst, ze poseert als een echt model.
    Fijne zondag en een lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Bij het zien van je prachtige kat, heb ik bijna geen oog meer voor het interieur, wat een mooi beest.....Je woonkamer is echt prachtig en sfeervol en mooi rustig....een plaatje hoor.....fijne zondag en lieve groet Marjon

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een heerlijke sfeer in j e woonkamer en wat een fotogenieke kat heb je toch...plaatjes allebei! Lieve groet

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat woon je prachtig zeg!
    De vloer is enig.
    Liefs Liliane

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Mooie plaatjes heb je weer gemaakt en de poes, wij hebben precies zo'n schepsel rondlopen. Alles wat nieuw is moet hij "beruiken". Dan hebben we nog onze Boef (de hond) die gaat er met m'n koeiehoornen vandoor. Groetjes Alie

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Heb je bij mama gezien dat zij zo'n mand had gevuld met een schapenvacht
    vond ik errrrug leuk staan..
    Mooie foto's lekker sfeertje :)
    Fijne week!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Tijdje niet langs geweest en veel gemist zie ik wel. Ik kan natuurlijk niet overal een reactie plaatsen maar ik geniet van je blog. Je woonkamer is mooi geworden joh. Ik herken het gevoel om weer te gaan schuiven. Leuke dingen heb je gekocht op de rommelmarkt en bij Sanne. Heerlijk! En dan die poezenkinderen, zo genieten... Fijne dag. Liefs Janneke

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Erg mooi! Mag ik vragen welke kleur er op de muur zit?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daar vraag je mij wat! Het zit er inmiddels al weer 3 jaar op en we hebben het laten mengen bij de Hornbach. Ik heb het staalkaartje met de kleur helaas niet meer.
      Het is een soort donkere modder zoals wij het altijd noemen :-) De ene keer lijkt het bruiner en de andere keer wat grijzer.

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis