zondag 15 januari 2012

Nationaal Park Drents-Friese Wold

Vorig weekend alweer waren we in het Nationaal Park Drents-Friese Wold, door een drukke week met allerlei onverwachte (en toch ook wel vervelende) wendingen eigenlijk nauwelijks achter de computer gezeten. Maar nu ik de foto's weer zo bekijk ben ik er weer even terug, heerlijk :-)

Het was nog in de periode dat het zo had geregend en dat zag je ook wel. Het was maar goed dat we onze stevige hoge schoenen aan hadden want het was zo nu en dan een blubber zooi. Wijzelf hebben het gelukkig droog gehouden. (Hoe anders dan het weer vandaag was met zo'n stralende blauwe hemel en het zonnetje erbij.)Ik heb tijdens deze wandeling voor het eerst buiten mijn nieuwe digitale compact camera kunnen gebruiken. Mijn oude was eigenlijk al best wel heel oud (denk zo'n 8 jaar?), maar ik was er nog zo blij mee. Alleen besloot de camera zelf dat het tijd was om met pensioen te gaan.
Een nieuwere versie gekocht van diegene die ik had, en tja daar zitten ineens allerlei opties op die ik ten eerste niet snap en ten tweede niet nodig heb (3d foto's etc). Voor ingewikkelde sessies, vooral binnen, gebruik ik mijn digitale spiegelreflex en wil ik graag met de manuele instellingen aan de slag gaan, maar een digitaal compact dingetje moet het gewoon even snel doen.
Ondanks af en toe gemopper en gevloek begin ik het nu een beetje door te krijgen welke stand ik wanneer moet gebruiken. Ik ben er best tevreden mee zo met het resultaat, zal denk ik een kwestie van wennen zijn.

11 opmerkingen:

 1. Volgens mij gaat dat prima lukken met die nieuwe camera..prachtige foto's zie ik hier!!!
  Groeten, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De resultaten zijn prima!! Zelf heb ik ook al een tijd een spiegelreflex en af en toe doet ie ook niet wat ik graag zou willen! Ligt overigens niet aan de camera, maar aan mij...gebrek aan kennis, ondanks de cursus die ik heb gedaan.

  Mooie foto's hoor!! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat maken jullie altijd heerlijke wandelingen ... en de foto's zijn ook al zo prachtig ,
  goed gelukt met je nieuwe camera hoor!

  Hopelijk is de komende week week rustiger zonder vervelende dingen ...

  Fijne avond verder , hartelijke groet van Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat wonen we toch in een heerlijke provincie. Ik vind alle foto's mooi, maar die met het mos met de paddestoelen vind ik prachtig.
  Ik wens je nog een fijne avond en een rustige week.
  Groetjes van Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg onder de indruk hier hoor. Ontzettend mooie en rustgevende foto's.
  Fijne zondag avond!
  formsandfinds.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, je foto's zijn super mooi, maar de omgeving is ook niet verkeerd.

  Fijne week,
  Lieve groet Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou ik vind je foto geweldig, hij is zo mooi scherp...ben benieuwd of je tevreden bent over de camera na een tijdje, ik zoek eigenlijk ook een nieuwe maar heb er weinig verstand van en weet helemaal niet welke ik zou moeten kiezen.....lieve groet Marjon

  BeantwoordenVerwijderen
 8. WAT MAAK JE TOCH MOOI FOTO'S!


  FIJNE WEEK,
  MIRANDA

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mankeert helemaal niets aan die foto's hoor...prachtig!

  Goede week toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nou je foto's zijn prachtig hoor ......heerlijk zo lekker op pad met je camera en dan dit kado te krijgen ...fijne week lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis