maandag 1 april 2013

Elperstroom / middenveld Drenthe

Wat hebben wij vandaag zalig genoten van het zonnetje, eindelijk het lente gevoel. En zomaar kwamen we in een prachtig gebied terecht waar het landschap werd afgewisseld door hooi- en weilandgebied, heiden, vennen en loofbos: Elperstroom / middenveld in het Hart van Drenthe.

Eigenlijk wilden we een boswandeling maken, maar besloten een andere afslag te nemen, en maar goed ook, want door het open gebied konden we heerlijk van het zonnetje en het gevarieerde gebied genieten.

Op sommige momenten waande ik mij op een middeleeuws boerenpad, en dan weer zat je midden in een moerassig ven gebied en daarna weer in het bos met romantische beekjes. Zeker voor herhaling vatbaar.


 Grazende Galloway runderen houden het open natuurgebied in stand. Zo schattig die compact zwarte runderen met prachtig krulhaar.
En tot slot kwamen we deze prachtige afsluiting van de wandeling tegen:


4 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige foto's maak je toch , ook dit is weer een prachtige reportage van jullie wandeling in een mooi gebied .

  Fijn week verder , groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige wandeling, heerlijk om even mee te lopen. Lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het lijkt wel terug in de tijd, je foto's! Echt prachtig!!! Ik hou er zo van... daar zou ik ook wel eens naar toe willen, mooie blogpost!

  Een hele fijn week, met hopelijk nog meer zon!

  Groetjes,

  Miriam
  't Bezige Bijtje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik weet naar welke blog ik moet als wij 's weekends willen wandelen :P
  Prachtige foto's. Dat jullie nog geen hond hebben met al die enorme wandelingen!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis