zondag 28 februari 2010

Prachtig kleurenbouquet

Schitterende foto's van Christine & Vania van het The SimplyBloom Team. Hele mooie kleuren en ik krijg er de lentekriebels van. Meer mooie foto's kun je vinden op hun website Simply Bloom Photography







Lekker rondneuzen

Vandaag las ik in het magazine Noorderland dat Brocante Eexterveen dit weekend open dagen had. We zijn er even wezen kijken, het was er wat kleiner, maar vooral ook duurder dan we hadden verwacht. Toch wel enorm leuke dingetjes gezien.



Daarna zijn we doorgereden naar de ontzettend leuke woonwinkel Entreé in het plaatsje De Punt. Dáár hadden ze echt heel veel mooie dingen, die zeker nog eens erg betaalbaar waren.


Boeken!

Gisteren waren de boeken binnen gekomen die ik heb besteld bij Amazon.

Junk Style geschreven door Melanie Molesworth



At Home with White door Atlanta Bartlett




French Country Living door Caroline Clifton Mogg


dinsdag 23 februari 2010

Tuinlantaarntjes

Leuk voor in de zomer op zwoele zomeravonden. Dat wordt jam eten de aankomende tijd.. Want dit is natuurlijk heel simpel zelf te maken. Deze is van Pale & Interesting , een online boutique met de prachtige ideeën van Atlanta Bartlett and Dave Coote (diegene die mede de prachtige interieurs heeft ontworpen van The Beach in de post hieronder) samengevoegd.

The Beach, Studios and Locations

The Beach is een bedrijf in Engeland die ruimtes en locaties regelt voor photoshoots en/of films. Niet alleen zijn deze locaties prachtig, je kan er nog interieur inspiratie opdoen ook!
Zo vind ik onderstaand idee geweldig voor onze keuken. Dan is de afzuigkap, in mijn ogen niet het mooiste element in de keuken, mooi weggewerkt en kun je mooie spulletjes op de rand zetten.

Om te onthouden!

maandag 22 februari 2010

Jeanne d`Arc Living

Vandaag de nieuwe Jeanne d`Arc Living Magazine gekregen, besteld bij Jots Lifestyle. (Erg leuk verpakt met twee leuke kleine decoratieve cadeautjes erbij).

Jeanne d`Arc Living is een Deens merk voor als je van een Scandinavische woonstijl houdt met een tikje Franse plattenland.
Schitterend gestyled, en prachtige kleuren, dat is wat je van Jeanne d`Arc Living kan verwachten. Dadelijk lekker genieten op de bank met dit dikke magazine.

zondag 21 februari 2010

Kwalitatieve erosie

Vorstwitmetaal gecombineerd met geëmailleerd hout gecombineerd in eigentijdse lijnen. De ontwerpen bestaan uit drijfhout en laten een enorme schoonheid zien door het spelen met contrasten. Te vinden bij Blue Nature..

Eindelijk gevonden: de lavendeltaart

Een jaar geleden zag ik online in een van de vele blogs een SCHITTERENDE taart. Een trouwtaart wel te verstaan. En alhoewel de kans erg klein is dat mijn wederhelft mij ooit ten huwelijk zal vragen wil ik gewoon deze taart! Het doet ook niet echt aan als een taart voor een bruiloft, maar ik vind het gewoonweg een prachtige simpele taart :-)
Na lang zoeken, en uiteindelijk gevonden op de blog van Once Wed, de bruiloft van Nancy en Ethan sowieso een bruiloft om van te dromen..wat een locatie!

Livingroom

Nu wat foto's van onze eigen woonkamer. Nog niet helemaal af. Er is een spiegel bijgekomen boven de schouw, en de spiegel op de grond is naar de hal. Op die muur moet nog iets komen..maar wat? Ik twijfel, heb ideeën, maar vind niet wat ik zoek.

Prachtige foto's

Deze prachtige foto's zijn gemaakt door yu+ichiro. Geen woorden voor nodig, gewoon mooi !

vrijdag 19 februari 2010

Bijna een jaar!

Bijna een jaar geleden dat ik heb geschreven, maar nu begint het weer te kriebelen. Ik zie weer zoveel mooie dingen die ik wil "bewaren" zodat ik ze weer terug kan vinden. Zoveel prachtige ideetjes en inspiratie!

Wat kan wit toch schitterend zijn, zo puur, naturel en toch zo spannend en helemaal niet saai. Foto's van fotografe Mari Eriksson ..prachtig!








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis