zaterdag 21 maart 2009

Bloemenschijn

Weer een aantal prachtingen ontwerpen gevonden op etsy, ditmaal in de online winkel van Hannah Nunn's shop. Prachtige lampen en waxinehouders. De prijzen vallen ook mee, $ 94 voor een grote tafel lamp en $ 18 voor de waxinelichtjeslampenkapjes.


vrijdag 20 maart 2009

Wonderland

Helemaal niets met interieur te maken, maar ik vind ze ZO leuk dat ik ze even hier neerzet zodat ik ze weer terug kan vinden: Alice in Wonderland tassen!
Zijn ze niet leuk? Gevonden bij Notmassproduced.com en je hebt ze voor £ 44.42 de illustratie van Alice in Wonderland is van Arthur Rackham.


Deze winkel Notmassproduced.com heeft nog meer leuke produkten, ook voor in huis. Zoals de kommetjes en mokjes van Linda Bloomfield.


Vlinders, vlinders

Op de een of andere manier komen vlinders steed terug in de dingen die ik mooi vind :-) En dat niet alleen in spulletjes voor in huis (denk aan mijn website die ik heb ontworpen).
De leuke vlinderspiegels zijn te verkrijgen bij Graham and Green voor maar £21.00, zeker nu de pond zo gunstig staat erg goed te betalen.



Ook hebben ze een prachtig setje van kussens en dekens in het mint/aqua met mooie borduursels erop "Lily Satin Cushions" heten ze.



En tot slot ben ik als een blok gevallen voor deze schattige glaasjes die gedecoreerd zijn met kersenbloesem. (Of zal het toch de decoratieve vlindertjes eromheen zijn die het hem doen :P)


Inspiratie

En tot slot nog wat sfeerafbeeldingen die ik her en der heb gevonden vandaag.















Konijnenkom

Nog een leuke winkel gevonden op Etsy: Poodlebreath!
Het kommetje met de konijnenkopjes is handgedraaid en de drie konijnenkopjes zijn er later aan toegevoegd. Tevens kun je er prachtige muurdecoraties kopen met uitstekende "helpende handen" waar je je sieraden aan kunt hangen. Niet echt mijn stijl, maar ik vind het toch wel erg mooi.

donderdag 19 maart 2009

Finse Vlinders

Prachtige serie mokken en schaaltjes van IVANAhelsinki, te verkrijgen bij hyggeandwestshop.com in de kleuren aqua, grijs en wit. IVANAhelsinki is een Fins merk dat Slavische melancholie combineert met Scandinavische sferen. Het is een familiebedrijf dat wordt gerund door Paola Ivana Suhonen en haar oudere zus Pirjo. Ze richten zich voornamelijk op kleding, maar sinds kort ook op keramiek.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis