zaterdag 4 januari 2014

Dagje Amsterdam

Van de week gingen we weer eens naar mijn studentenstad, Amsterdam. Heerlijk gewandeld door de kleinere winkelstraatjes en de Jordaan. We hadden enorm mazzel met het weer, het werd een stralende dag in tegenstelling tot de rest van de week.

We ontdekten een aantal geweldige winkeltjes op de Haarlemmerstraat.

Bij Sukha Amsterdam zag ik het allermooiste keramiek wat ik ooit ben tegengekomen van Esther van der Sluis. Prachtige tedere vormen in mooie zachte pastels, ik had de hele tafel leeg gekocht als het niet zo ver boven mijn budget had gelegen. Er zit niets anders op dan weer zelf aan de draaitafel te gaan oefenen en prachtige glazuren zien te vinden.





Het Grote Avontuur is een heerlijke snuffelwinkel, alsof je al je favoriete spullen van een rommelmarkt prachtig uitgestald en gestyled ziet in een gezellige ruimte. Zeer de moeite waard als je van brocante houdt en leuk ingerichte ruimtes. Zeer inspirerend!


Ik was al eerder bij SLA geweest aan de Ceintuurbaan in Amsterdam. Sinds een paar dagen hebben ze ook een vestiging geopend aan de Westerstraat 30. Heerlijke gezonde salades in een prachtig ingerichte ruimte.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis